söndag , november 17 2019
Home / Dekor / Antika möbler i vitt sovrum
Antika möbler i vitt sovrum

Antika möbler i vitt sovrum

Tror du att det här är en (två) Hemnes-kommod? Genial makeover från @ linneamartens / bedövning ikea hack från @linneamartens 👍🛠😍 # interiör # interiördesign # ikeahacks # ikeahemnes # interiördesign # interiördesignidéer # linneamartens # commode

Att helt enkelt placera möbler i ditt sovrum kan vara en svår uppgift att få dig själv i. Det är utmanande på många sätt eftersom du måste ha flera saker i åtanke medan du fortfarande försöker uppnå det perfekta sovrummet du ser för dig. Till att börja med ska sängen ha viss höjd och sängbordet måste vara av specifikt material. Listan med krav fortsätter och fortsätter, men det finns ett krav som reglerar alla andra. Färgschemat i ditt sovrum spelar en mycket viktig roll för att bestämma hur hela huset till och med ser ut. Att bestämma vilket färgschema du ska välja är nära besläktat med det färggolv du har, mattor du kommer att använda, möbler som fyller ditt rum och viktigast av allt din väggfärg. Om du tar det kloka beslutet att välja antika vita sovrumsmöbler, är här några rekommenderade väggfärger för att para in dem med:

Druvjuice

Den här milda blandningen mellan lila och blå ger din vita möbler unik skönhet och skapar en kontrasterande bakgrund. Med en sådan väggfärg rekommenderas gulddetaljer som dina skåpslådor, mattor och sängöverdrag.

Fawn Brown

Brun och vit går hand i hand tillsammans som Jack och Jill. Välj en mjuk nyans av brun som den fawnbruna färgen så ser du att skönheten i ditt rum kommer till hela ditt hus.

Bahama Blue

Blått är färgen på vatten, liv, fred och allt vackert. Välj en nyans av blått som är nära havsblått som Bahama-blått och se till att du väljer något off-white möbler för att föra allt sömlöst.