söndag , november 17 2019
Home / Dekor / Cool säng för barn
Cool säng för barn

Cool säng för barn

miniroom.🆂🅴 Barnrum Barn Baby på Instagram: ”Hur mysigt och julfint är inte detta barnrum 👆🏻✨✨hemma hos Linda Göthberg…”

Barn har olika krav än vuxna men de behöver också ett mysigt och avkopplande utrymme där de kan sova säkert. Olika sängar är utformade för att hålla jämna steg med de växande kraven och kraven hos barnen och deras föräldrar. Barnen är intresserade av superhjältar, Barbie-dockor, leksaker och tecknat. Deras smak måste återspeglas i deras sängkonstruktioner så att de kan betrakta sin säng fascinerande.

Trendig säng för barn

Vissa saker måste hållas i åtanke som det faktum att barnsängar inte får ha några vassa hörn och sängkonstruktionen ska vara lämplig för barnets åldersgrupp.

Småbarnssäng

Småbarnssäng är i princip för nyfödda barn till barnen under 2 år. Det finns flera varianter av småbarnsbädd också känd som spjälsäng. Från konvertibla till säkerhetsräckejusteringar görs nya modifieringar varje dag. Man måste komma ihåg att de inte är för höga från marken.

Enkelsängar

För barn över 2 år. ålder är enkelsängar, även känd som dubbelsäng, ett bra alternativ. Dessa sängar är miniatyrversion av standardbäddar för barn. Från funky till cool, flera design finns tillgängliga och du kan till och med färga koordinera ditt barns säng. Om du har två barn i huset kan du lägga till en partition mellan enkelsängarna.

Våningssäng / Loftsäng

Våningssängar är barnens favorit

Våningssängar är två bäddar vertikalt staplade över varandra och en stege för att nå den övre. Loftsängar har inte en lägre säng men utrymmet kan användas för ett studiebord eller något. Det finns många former, mönster, färger och stilar som dessa sängar erbjuder.

Temasängar

Temabäddar är bäst om du dekorerar barnens sovrum enligt hans favorit tema. Det finns temasängar i olika stilar, mönster och finish. Till och med möbler baserade på tema finns också. Cars bed är det mest populära temat tillsammans med teman som batman och harry potter.