söndag , november 17 2019
Home / Dekor / Gå i bad med dusch
Gå i bad med dusch

Gå i bad med dusch

Låt sommaren gå i marin New Englandstil– känslan fångad i 30 bilder

Vanliga badkar och walk-in bad; det mest eftertraktade svaret är vad är walk-in-bad och varför inte konventionella badkar? Låt oss börja med en enkel tanke om att definiera Walk-In Baths. Walk in Baths kan definieras som specialbad eller badkar med dörrar som öppnas och stängs vid en sida av badkaret. Så en av de största fördelarna jämfört med vanliga badkar är att eliminera behovet av att komma in i badkaret och lyfta benen. Detta är mycket fördelaktigt för äldre med tanke på deras kamp mot svagare ben och muskler.

Här tittar vi på några fördelar med Walk-In Baths:

  • Lätt tillgänglighet: Som vi har sett det viktigaste skälet till att välja Walk In Baths-badkar är användarvänligheten. När man pratar om personer med promenadsvårigheter erbjuder walk-in-badkaret exakt och effektiv hjälp.
  • Golvöversvämningsproblemkontroll: Att befinna sig i ett mycket trångt utrymme, minimerar utsläppet av vatten på golvet till stor del. Detta hjälper till att spara tid på renlighet.
  • Säkerhet: Med rätt användarvänlighet och mindre röran, gör det ganska säkert jämfört med dess motsvarighet. Att spilla vatten är mycket farligt om personen inte är medveten om det och faller kan orsaka allvarliga skador. Således gör detta Walk-In-baden lite bättre än de vanliga badkarna.

Tja, när vi ser fördelarna med Walk-In Baths, måste nackdelar också beaktas:

  • Rymdbegränsningar: Dessa bad är vanligtvis formade som en stol, där personen kan komma in från ena änden. Detta begränsade utrymme gör det svårt att röra sig under lång tid och stanna i en enda position som kan bli utmattande för äldre.
  • Kraftfullt vattenuppvärmningsarrangemang: Eftersom vi måste fylla badkaret upp till rätt temperatur, är ett effektivt vattenuppvärmningssystem ett måste om badkaren ska utnyttjas till fullo.