söndag , november 17 2019
Home / Dekor / Krämfärgade köksskåp
Krämfärgade köksskåp

Krämfärgade köksskåp

Gråblåa toner gör denna väl genomtänkta sekelskiftesvåning – #denna #genomtänkta #gör #Gråblåa #sekelskiftesvåning

Att bryta stereotyper är något som bara ett fåtal människor älskar att göra. Medan andra gillar att hålla sig till de grundläggande häftklamrarna i samhället, om du gillar att avvika från det vanliga; det här inlägget är för dig. Att föra in enhet och en touch av unikhet i ditt liv börjar med din mycket ödmjuka bostad. Att göra nödvändiga förändringar i ditt hem kommer att ge dig och din bostad den atmosfär och intryck av oberoende och exklusivitet som du behöver. Börjar med färgschemat för den viktigaste delen av ditt hus. Nej, inte din lounge eller vardagsrum! Men istället ditt kök. Ditt köks färgschema är det viktigaste som får hela huset att se annorlunda och speciellt ut. Att välja grädde färgade köksskåp istället för vanligt vitt kan hjälpa på många olika sätt och här är några av dem:

Förstora ditt designutrymme

Att använda krämfärgade skåp istället för vitt kan hjälpa till att förstora antalet färger du kan infoga i ditt kök. Eftersom krämskuggan har sin egen uppsättning unika egenskaper kan du installera en köksö i en varmbrun skugga, välja ett mörkbrunt golvsystem. Valet är ditt och det finns många alternativ att välja mellan.

Inte så sårbart för damm

Det är ingen hemlighet att färgen vit är mycket sårbar för damm och fläckar och vad som inte. Människor som äger vita skåp måste vanligtvis måla om dem en gång i taget och rengöra dem på vissa sätt så att de kan behålla sitt vita rena utseende. Men det är inte fallet med grädde färgade skåp för de är mycket mer motståndskraftiga mot damm och fläckar.