torsdag , november 21 2019
Home / Dekor / Ljusarmaturer för sovrum
Ljusarmaturer för sovrum

Ljusarmaturer för sovrum

Låt mig presentera dig för ett av mina favoritkonton på IG! Detta vackra vardagsrum tillhör min söta vän Jess House On 77th. Varje rum i hennes hem är fantastiskt !! Jag hoppas att du kommer över till House On 77th för att se själv. Jess är #onetofollow !!

Sovrum är inte bara för att sova. Alla tillbringar den sista delen av sin dag i sina sovrum, antingen läser en bok, tittar på TV, gör bara konversationer eller avslutar sitt arbete. Det är när ljusarmaturerna i sovrummet spelar in. Du kan inte göra dessa aktiviteter i skarpt mörker. Ljusarmaturer i sovrum är ett coolt sätt att ge ditt sovrum en avkopplande och vacker atmosfär.

Varianter av ljusarmaturer i sovrummet

Infällda lampor fungerar bäst för omgivande belysning. Golvlampor och bordslampor har ett dekorativt element och är bäst för läsningsändamål. Vägglampor och takarmatur finns också i flera varianter. I grund och botten är du bortskämd med vallampor, strålkastare och vägglampor.

Göra en plan

Planera ditt sovrum ljusarmatur tillägg klokt. De viktiga sakerna är din budget och krav eftersom det finns olika typer av sovrum ljusarmaturer tillgängliga på marknaden. Belysningen ingår i tre kategorier: Ambient, Accent och Task-belysning.

Ta hänsyn till ditt rum och möbler

Förutom att uppfylla dina krav måste ljusarmatur gela med ditt sovrumsutrymme och möbler, annars kan det se konstigt ut. För t.ex. Ljuskronor ger en dramatisk känsla medan bordslampor ger en hemtrevlig atmosfär.

Släpp loss din kreativitet

Du kan hyra en interiörarkitekt eller själv utforma ditt sovrumbelysning. Du kan få en eklektisk blandning av unika bitar från sparsamhet butik och genom att spendera lite tid på internet. Du kan blanda eller matcha och skapa dina egna mönster.

Långsiktiga kontra kortsiktiga investeringar

Infällda ljusarmaturer är permanenta och avtagbara (endast efter mycket ansträngning) så de kan betraktas som långsiktiga investeringar medan taklampor, bordslampor och golvlampor enkelt kan överföras från en plats till en annan och kan enkelt bytas ut. kan betraktas som kortfristiga investeringar.

Så lysa upp ditt sovrum med ljusarmaturer i år.