torsdag , november 21 2019
Home / Dekor / Modernt bordsskiva
Modernt bordsskiva

Modernt bordsskiva

LYON – modernt och stilrent matbord i mörkbrunt och vitt

Rullbordet är ett skrivbord med glidande lock av parallella lameller till böjande stöd. Skrivbordet är mycket känt sedan 19th. Stilen härstammar från cylinderdisken; Cylinderbänkar var för dyra och sällsynta eftersom det var mycket svårt att forma träet perfekt. Men efterfrågan på dessa klassiskt snygga bänkskivor pågår fortfarande, vilket visas av den stora inventeringen av bänkskivor listas.

Modeller och design:

Skrivbordet har modernt utseende och coola design dessa skrivbord är som vårt hjärta. Skriv nu och studera på ett modernt sätt och coola mönster. Den är klar och lätt att använda, den finns i olika färger, men brun är vanligast i bänkskivor. Du kan välja en unik design enligt ditt rum.

Funktioner:

Skrivbordet har olika hyllor och förvaringar. Vissa har fixhyllor och andra har justerbara hyllor och lampor i dörrglas. En platta i mitten ger dig extra utrymme. Det kommer med olika storlekar som Långa, breda, stora, höga osv. Vissa har något annat skåp för att förvara extra saker. Det är lätt att rengöra och lätt

Massivt material och lätt att använda:

Rolltop desk är en träprodukt och därför har den en mycket solid produkt och är helt handgjord. Vissa skrivbord har metallkropp. Köp en gång och koppla av länge

Olika typer av bänkskivor:

Det finns många olika mönster som finns tillgängliga för ditt bordsskrivbord såsom antik bordsskiva, ektapp för bänkskivor, bordsdatorbord, vintage rullbord, Gardner bordsskiva, Wordsmiths bänkskiva, hantverkare bordsskiva, skaparens bordsskiva, instruktörs bänkskiva med hutch, Graduate's Rolltop Desk. Du kan välja valfri design enligt ditt syfte.

Rolltop desk inkluderade många hyllor som innehåller böcker och dokument mycket enkelt. Den har hårt vaxad polerad som ger superstöd till tungviktad bok. Det är designat enligt böcker, så att böcker enkelt kan lagras i det. När du har köpt det här vackra skrivbordet kommer du absolut att älska den här produkten.