fredag , december 6 2019
Home / Dekor / Touch-lampor Idéer
Touch-lampor Idéer

Touch-lampor Idéer

8. DIY-lampa

Denna lampa fungerar med mänsklig beröring utan någon form av vippa, tryckknapp eller annan mekanisk strömbrytare. Dessa lampor fungerar med kroppens kapacitans och ljusstyrkan för dessa lampor justeras med flera beröringar efter maximal ljusstyrka ytterligare en beröring av lampan.

Princip för beröringslampor:

Dessa lampor fungerar med principen om kapacitans. Dessa lampor fungerar genom människokroppens kapacitet.

Huvudkomponenten i dessa lampor:

  • En metallantenn - lampans metallskal är antennen
  • Memory bit - deras funktion är att komma ihåg om lampan är tänkt att stanna på eller av.
  • Högströmbrytare - lampan har en stor transistor i sig som styr ljuset på lampan. Denna elektroniska strömbrytare tål farliga mängder spänning. Den kan passera flera ampère ström genom sig själv när den är påslagen.
  • Silikonchip - alla ledningar, transistorer och isolatorer bildas på kisel

Vikten av dessa lampor:

Dessa lampor är mycket användbara i dagens liv på grund av dess säkerhet. De är mycket säkra och nuvarande motstånd de ger aldrig någon chock, de är säkrare för barn, de används också när din hand är våt, de ger dig aldrig chock.

Kostnad för dessa lampor:

Dessa lampor är inte så mycket kostsamma men lite högre pris i enlighet med enkla lampor.

Hur väljer du den bästa känsliga lampan för hemmet:

Det här är enkelt att du kommer ihåg interiören och designen i ditt rum där du placerade din peklampa. välj lampan som matchar från hemmiljö storleken på lampan beror på dig. Om du köper lampa för dekoration så är dess storlek stor och medelstor eller kan vara liten, men om du köper studielampa är dess storlek alltid liten och matchar ditt bord så lampans storlek ändras med olika köpändamål. Lampbotten består av metall, trä, plast etc.