söndag , november 17 2019
Home / dekor / Butcher Block Table
Butcher Block Table

Butcher Block Table

Butcher Block Table ift.tt/2W0J5yT

Varje hus har en person som behöver göra vissa tunga huggar under matlagning. Det är därför vi har slaktblocktabellen. Det finns ett brett utbud av storlekar, typer och material som används för dessa tabeller. Personer som inte vet mycket om det här bordet kan uppleva svåra tider att försöka hitta den bästa som passar dem. Det är därför vi bestämde oss för att diskutera detta möbel specifikt. Låt oss ta en titt på olika typer av tillgängliga alternativ.

Stilen
Tja, eftersom slaktblockbordet inte längre är exklusivt för slaktbutiker; då måste vi lägga till lite stil till det. En mycket trendig och rymdbesparande idé blomstrar för det här bordet, som kör den som en räknare på toppen. Detta ger dig ytan du behöver för att göra jobbet och inte tar utrymme.

Platsen
Eftersom slaktbordet används för att hugga; följaktligen finns det i köket (uppenbart jag vet). Försök att höra det eller placera det på en plats som inte används ofta. Du hackar faktiskt inte kött eller kyckling varje dag; så ge dig själv lite utrymme och placera det på en lättillgänglig plats för senare användning.

Materialet och värdet
Toppen måste vara en trä, en tjock trä för att hantera huggen. Det finns många alternativ att välja mellan när det gäller ytan (den viktigaste delen) och varje kategori har ett annat pris. Lönn som start är ett riktigt hårt material som är lämpligt för en slaktbordsbordsyta, den kostar cirka 83 USD.

Dessutom finns Cherry-ytan som ger dig en rik rödaktig färg och även hårdheten du behöver. Det genomsnittliga priset är USD 152. Det finns också Zebra-trä som är en blandning mellan mörka korn och gyllene, vilket ger bordet ett spektakulärt utseende. Det är 1,5 tum tjockt och priset är USD 72. Slutligen finns det bambu. Det kolsyrade bambusändkornet är 2,5 tum tjockt och du kan köpa det för 123 USD. Det är de mest populära materialen som används. Det finns andra som du kan söka efter dem online om du letar efter fler alternativ.

För att packa upp saker hoppas vi att det här kortet hjälper dig att välja det bästa slaktbordet som passar dig. Många ser att det kanske inte är av stor betydelse; eftersom de flesta av dem inte gör hård hackning ofta i dag. Ändå är det fortfarande en viktig del i köket som från mitt eget perspektiv borde ha varje hus. Slaktblocktabeller är inte bara relaterade till slaktbutiker bara längre.