söndag , november 17 2019
Home / dekor / Fällbar madrass
Fällbar madrass

Fällbar madrass

Razzling Vanesa Garment Rack | Wayfair

Fällbar madrass är designad för lugn. En skumfällbar madrass fylld med fjädrande material speciellt gjord för din komfort och för att ge god natts sömn.

Flerbruksmadrasser: Efter att ha sovit på det ger de dig den ultimata sömnupplevelsen. De består av bomull, hår, fjäder, skum av god kvalitet och med tyg av bästa kvalitet. Du kan hålla den i ditt sovrum eller i ditt rum eller i vardagsrummet.

Var som helst kan de passa perfekt in. Du kan använda dem på soffkuddar eller på kort säng. De är lätt fällbara och designade med mindre utrymme, fångar kudde för ditt hem. Det finns olika typer av hopfällbara madrasser online eller i köpcentret.

De är utformade enligt kundens krav. Du kan förlänga madrassen och göra den i sängen ur den. Bäddsoffa kan skapas med hjälp av dessa madrasser. På grund av den bästa drottningens vikningskvalitet är de lätta att möta i vilket utrymme som helst.

Efter användning kan du fälla den och lägga den i din garderob. Om du anförtror de två stora kuddarna som vikts ut och helt enkelt viker de två mindre kuddarna ihop drar det en riktigt fin golvstol.

Placera några kuddar på den så får du känslan av att ligga på molnet. Du kan använda dem som bas för dina barn att leka på, det dämpar barnen och ger värme på frostig vinter. Kuddar skyddar dina barn när du leker på den eller dansar på den, de kommer inte att skadas om de plötsligt faller. Du kan applicera den som stol, bara vika de stora kuddarna inuti och en dyna för att vila baken.

Dessa är tvättbara också! Du kan rengöra dammet helt enkelt för hand. De är lätta, så om de är smutsiga kan du skölja dem snabbt.