fredag , december 6 2019
Home / dekor / Flokati matta
Flokati matta

Flokati matta

KÖP – FLOKATI matta, hög hög – IKEA FLOKATI matta, hög hög 79,99 $ Produktdimensioner Längd: 6 & # 39; 7 "Bredd: 4 & # 39; 7" Yttäthet: 4 oz / sq ft Högtäckning: 2,62 oz / sq ft Högtjocklek: 1 ½ "

Du måste undra nu att av alla saker, varför ska vi prata om den här typen av matta. Tja, om det är frågan du har just nu, låt mig säga att det här är en unik typ av saker du kanske älskar att ha hemma och det är anledningen till varför du behöver köpa ett Flokati-matta och se själv.cream flokati-mattan och det runda flokati-mattan.

Vad är de gjorda av? Flokati-mattan består av ett mycket fint tyg med pälsbeläggning som gör det desto mjuktare. Du kan placera den var du vill och även om den kan ha ett sofistikerat utseende överallt, men det kan också användas för grov användning. Om du tror att den här typen av kommer att kosta dig mycket, då har du helt fel eftersom dessa mattor är mycket billiga och finns i alla offline och online butiker. Om du är väldigt noga med färger, behöver du inte oroa dig eftersom dessa mattor har många alternativ att välja mellan. Du kan ha dessa mattor i många former och storlekar så att du kan välja rätt som matchar din smak. Faux flokati matta

Fördelar som du får från dessa mattor: Den första fördelen som du får från dessa mattor är att de hjälper till att hålla dina golv rena. Det beror på att när du är bara inifrån utanför kan du torka fötterna på mattan innan du går vidare till golvet så att golvet förblir rent. Ibland kommer du att se att framför spisen finns det en enorm ansamling av sot som verkligen är en oönskad sak. I så fall kan du placera mattan före spisen så att soten inte skadar golvet på något sätt.

Du kan få dessa på vanliga eller mönstrade sätt. Pälsen är mjuk men då är de inte lätt borttagbara så att dessa mattor är barnsäkra och de kan leka med dem. Om du har några fotproblem och du inte kan lägga fötterna på golvet, kan du också sätta en stol på den och sitta med fötterna vid mattan och det kommer definitivt att ge dig mycket komfort. Inte bara för att det ger ditt rum en helt bekväm look, varför du åtminstone borde ha en av dem. Allt som återstår att göra för dig är att ta tag i en matta som denna och känna den komfort som det ger dig. Större flokati-matta