torsdag , november 21 2019
Home / dekor / Trädgårds träbänkar
Trädgårds träbänkar

Trädgårds träbänkar

Hemmasnickrade bockben och en robust vacker bräda på det blir till ett perfekt avlastningsbord inne i vardagsrummet. Jag älskar det! Å tanken av att jag och min sambo tillsammans skapat detta med virke mestadels från min gammelmorfars brädsamling är helt klart kalas!

Trädbänkar i trädgården är det bästa sittalternativet. Utanför utomhus blir vädret kallt när vintern går in och om du gillar att njuta av en blåsig kall kväll ute är att sitta på en sten eller metallbänk en riktig tortyr. Den steniga kalla ytan under dig avvisar dig att sitta där även några ögonblick.

Du går bara hit och dit ett tag och går snart in för att undvika att röra vid den kalla bänken igen! Och det som är sant på vintern är sant också på sommaren. Sten- eller metallbänkar är ingen komfort under den varma sommarsäsongen!

De typiska bänkarna i trädgården är det bästa miljövänliga sittalternativet utomhus. Till och med en grov bänk skulle vara bra och se fantastisk ut. Försök bara få några träplankor och stockar och spika dem ihop i form av en bänk. Det ser utsökt ut!

Det finns möbler märken som gör avancerade trädgårds träbänkar. De finns i modern design och olika stilar. Oavsett om du vill placera dem runt en mäktig trädstam eller på en öppen plats, har du många olika mönster och stilar att välja mellan.

Men att måla trädgårds träbänkar är en bra idé eftersom det håller dem levande längre men inte gå för chockerande färger som rosa, röd, blå, vit, chokladbrun etc. Välj naturfärgfärger för att bevara det naturliga utseendet på träet som hjälper dem att smälta in miljön i en trädgård vackert.