söndag , november 17 2019
Home / dekor / Vardagsrumsdesign
Vardagsrumsdesign

Vardagsrumsdesign

det här rummet!!!

Hitta en bekväm stol. Det kan vara en solstol eller en bekväm stol med associerad ottomans för att hålla upp dina fötter. Ett aspektbord kan vara att du borde, på att du kan placera en lampa och ha plats för en kopp te och en anständig bok. Det skulle vara användbart om ditt finishbord hade en låda eller 2 för att hålla anteckningskort, pennor, favorit-CD-skivor och liknande. Du kan dessutom använda en lampa för att undvika att slösa hus. Det här är nödvändigheterna och om det är allt ditt område kommer att matcha; du kommer att vara i fin form.

Den lilla salongen kan vara ett ställe som du kan ändra extremt med design, tillbehör och dekoration som är speciellt för dig. Inramade foton av dina barn eller familjesemester påminnelser, associera prydd kudde från mormors hus eller en ovanlig konst som du valde au courant dina resor. Vardagsrum är vanligtvis teman.

Till exempel skulle flickor eventuellt vilja ha en trädgård med dinglande bur, vita korgmöbler, ny och snygg färg på väggarna och korgar med spritfärgade samtida eller sidenblommor. Personen i huset skulle möjligen precis som känslan av att associera det anglo-saxiska biblioteket med en skinnstol, mörka träbokhyllor och en bankers lampa. Lägg till en streck färg för de olika vardagsrumsdesignerna.

En salong kan också bli ett område för hobbyer och hantverk. Om huset tillåter kommer ett bord med förvaringslådor eller fack att tjäna fruktansvärt fint för att bära verktygen och materialen i ditt handarbete. Det är idealiskt för att hålla sig organiserad och åka bort kommer vart de än inte stör middag eller alternativa familjeaktiviteter. Oavsett om det är pussel eller blomsterarrangemang eller modellflygplan eller inte, kommer du att kunna arbeta med ditt farkost när tiden tillåter det och komma tillbaka senare. Om motstridiga TV-program är ett drag i ditt hus, kan du alltid ha en liten TV-mottagare för att titta på programmet som ingen annan vill undersöka.

Även om du inte har ett associerat verkligt område kommer du att kunna rista ut ett litet lågt hus helt enkelt för att avgöra ditt eget; en liten låg nisch eller ett hörn blir en liten tillflyktsort. Kanske har du ett vind eller en källare som ger hus åt dig. Oavsett vad du bestämmer dig för att skapa det till din speciella plats.