tisdag , november 19 2019
Home / hem / Antikt kök
Antikt kök

Antikt kök

Älska lådorna i slutet av bordet

Det ser inbjudande och praktiskt ut. Du skulle gärna laga mat och baka i detta antika kök även om du inte gillar att laga mat. Med plattor och krukor som visas längs din armlängd och spis och bänkskiva ser intressant fascinerande, spelar du upp dina ärmar och väljer ett förkläde för att komma igång. Du måste ha tur om du har sett din mormor arbeta i ett av dessa kök och för dig gyllene munkar, skarpa fiskfingrar, utsökt varm soppa, äppelpaj och många andra rätter som ingen kan motstå. Vid synen av ett antikt kök vill du ha ett generöst utbud av grönsaker och örter och lite färskt kött som är praktiskt för att förbereda en vattningslunch.

Antikt kök för varmt familjeliv

Det är ett obestridligt faktum att de starkaste vävda familjebanden och det varmaste hemlivet är skyldiga ett funktionellt kök som ger bort aptitretande doft av ångande varma livsmedel. Och när det här köket är antikt med tema, tas det ett steg framåt för att tjäna samma sak med mer effektivitet. Kökets kulinariska antikviteter och antik tema kan inspirera vem som helst att gå praktiskt och arbeta där i timmar utan att känna sig trött eller uttråkad. När du bestämmer dig för att temma ditt antika kök och få vintage kitchenalia, hitta antika köksmöbler och skåp också. För kaminen letar du efter en antik snygg bit utrustad med allt du behöver för bakning och rostning. Håll ett intressant förkläde och mössa som påminner dig om gamla sagor av Gingerbread Man eller The Magic Peas. Detta kan lägga till livlighet i din arbetstid. Vattenkokaren, ett gammalt rivjärn, en antik manuell köttkaka eller juicepress kan visas i köket bland de andra antika utrustningarna för att fördjupa effekterna.

Matlagning och matsal i köket

Om du ordnar en antik matsats i ditt kök, skapar du den perfekta miljön för den bästa lunchen. Medan maten bara tas ur de heta krukorna eller ugnen serveras den ångande och aptitretande; särskilt på vintern när du kan se snön utanför och känna värmen i ditt kök och företaget till dina nära och kära. Med din aktiva närvaro kan du hålla lunchtiden markerad med inbjudande och utsökt mat genom att erbjuda den riktigt varm och superfrisk. Förvara några krukor med örter som växer i dem i ditt kökfönster! Medan de ser ut som matchande med ditt antika tema, ger de färska bladen utsökta smak till många typer av soppor. De bästa färgerna för antik kök är alla nyanser av brunt med mörkbrunt på toppen.

Att ställa in ett antikt kök behöver mycket sökning och tålamod. Att hålla tillbehör och kulinariska artiklar som matchar temat är inte lätt men alla dina ansträngningar är värda det eftersom när du väl har ställt ditt antika kök tycker du om att laga mat och äta i en exklusivt unik och intressant miljö.