torsdag , november 21 2019
Home / hem / Badrumsgolv
Badrumsgolv

Badrumsgolv

Små badrumsdesignidéer # småbadrum

Här är några badrumsgolvidéer som kan ge dig några bra bitar av råd och åsikter. Du kan använda dem som riktlinjer för planering av ditt badrumsgolv. Några av badrumsgolvet idéer inkluderar kalksten golv, marmorgolv, vintage stil golv, ek plankgolv, strålning värme golv och trägolv.

Det finns många andra badrumsgolvidéer också. Tänk på att golv erbjuder tillräckligt motståndskraftigt mot vatten och fläckar när du väljer golv. Marmor som till exempel var tecknet på klass och rikedom är ett dåligt vattentåligt material. Genom att vara mjuk i naturen absorberar det en god mängd vattenhinder golv. Dessutom är det också mottagligt för fläckar orsakade av toalettstädmedel och andra produkter som vi använder i tvättstuga.

Kalksten används också för golv, det finns i olika färger som sträcker sig från vitt till svart. Om du har gett ditt badrum ett vitt tema så ger ekplankgolv den perfekta kombinationen med det. Det kompletterar lika neutrala färger. Om du har installerat snygga fåfänglampor och ljuskronor i tvättstugan tillsammans med andra kungliga sanitetsarmaturer och tillbehör, försök att använda svaga brickor för golv. Ett känsligt kakelmönster ger inte bara ett brett utseende utan uppmärksammar också påkostade föremål.

Var noggrann med avseende på brickans storlek när du väljer porslin eller andra plattor för golv. Klipp och storlekar har möjlighet att lägga till utrymme i området. Misstänkta plattor med yta skulle plocka golvets förhärmande effekt och ge det en minskande effekt.