söndag , november 17 2019
Home / hem / Modernshag Carpet
Modernshag Carpet

Modernshag Carpet

Glimmande – Red Hot Deals – Mattor – A1502

Shag-mattor har ett tyg som har en lurvig likhet. Shags mattor är oerhört populära för den mjuka känslan de erbjuder. En mysig touch kan läggas till i alla rum med användning av shag-mattor. Det som skiljer en shagmatta från resten är att dessa har långa garnfibrer som förblir fästa vid mattan i oregelbundna mönster. Detta ger naturligt en smutsig look på mattan.

Shagmatta finns i en mängd fibrer som bomull, woo, akryl. Dessa finns i mini-, korta och långa versioner. För att underhålla och för ett allmänt underhåll får dessa mattor inte utsättas för kontinuerligt och direkt solljus. För att undvika slitage måste dessa mattor vridas ibland.

En plysch och mjuk känsla erbjuds av shag-mattor. Dessa är mjuka att känna och det känns inte mindre än himmelsk att gå på. Dessa gör stämningen i ett hem mer inbjudande. Dessa är ganska populära och är därför lätt tillgängliga. Dessa kan användas i områden där det ofta rör sig. Ullmattor är naturligt fläckbeständiga, isolerande och hållbara. Dessa isolerar golven och är idealiska för användning under vintrar. Dessa är kan bli samlingspunkten i alla samtida miljöer. Med den mjuka känslan och komforten gjorde dessa ett elegant tillägg till inredningen.

Shag-mattor kräver ordentlig skötsel. Det är viktigt att utföra regelbunden dammsugning. Eventuella fläckar eller spill måste avlägsnas omedelbart. Shag-mattor tenderar att tappa från början. Detta minskade efter ofta användning.