tisdag , november 19 2019
Home / hem / Små vardagsrumsidéer
Små vardagsrumsidéer

Små vardagsrumsidéer

Inspiration för ett rum med vackra tillbehör, belysning och möbler. Om du vill se fler av Nathalies stift, följ mig och besök mig på www.ndecor.me

Små vardagsrumsidéer kretsar alltid om att få ditt lilla vardagsrum att se mer rymligt ut. Att använda rätt strategier kan hjälpa till att förvandla ditt klaustrofoba vardagsrum till något som känns estetiskt mysigt och ser behagligt ut.

Se till att du dekorerar rummet på ett sådant sätt att maximerar utrymmet och belysningen i rummet och också ägnar dig åt färgschemat, rumets vikt och skalningen. Dessa faktorer kan göra en stor skillnad i ditt lilla vardagsrum. Det rekommenderas också att tänka utanför rutan när man handlar med små vardagsrum; använd inte till exempel de typiska persiennerna som fönsterbehandlingar, men du kan gå till de flytande och långa draperierna helt enkelt för att de alltid uppmärksammar ditt vertikala område och därmed hjälper till att utöka utrymmet i rummet.

Dessa favoritvägar kan hjälpa dig att få ditt lilla vardagsrum att känna dig rymlig;

Dekorera ditt lilla vardagsrum med speglar

Att placera speglar strategiskt hjälper alltid till att få ett rum att känna sig större och en av de betydelsefulla små vardagsrumsidéerna är att hänga en spegel som är tillräckligt stor på en centraliserad plats för brännpunktsändamål; du kan också lägga en ljuskälla bakom den för att öka dess atmosfär. Att placera det tvärs över fönstret kommer definitivt att ge en illusion att ditt rum har två fönster.

Med neutrala färger

Det är en perfekt idé att använda neutrala färger på tak, golv, tak och även möblerets klädsel. Exempelvis blir mjuka nyanser automatiskt upplysta rummet genom ljusreflektion och hjälper till att skapa en lugn miljö.