fredag , december 6 2019
Home / hem / Sovrum Dressers
Sovrum Dressers

Sovrum Dressers

Ikea sovrum förvaring | POPSUGAR Hem

Sovrum dressers toppar är idealiska eftersom dessa kan göras till centrum i rummet med lite utrymme inredning. Du kan överväga att balansera med en mängd föremål med visuella vikter och olika höjder. Du kan överväga att använda hela byråytan för att placera objekt.

Du kan överväga att placera uttalande bitar som kan inkludera en vintage förgylld spegel och porslin vaser. Du kan gruppera några föremål som kan samordnas, t.ex. ljus, halsbandsträd eller en ringhållare. Fyll i eventuella luckor genom att placera inramade fotografier. Du kan överväga att blanda smyckeskrin för att fylla luckorna eller använda en glasmosaikskål. Du kan placera all byråns toppskal i glasmosaikskålen som torrtvitton eller löst byte. Detta lägger också till funktionalitet och färg till ditt rum. Du behöver inte riktigt täcka din byrå helt.

Du kan överväga att skapa ett symmetriskt, traditionellt arrangemang genom att placera en stor bit i mitten av din byrå. Du kan överväga att placera två matchande objekt på vardera sidan av det centrala konstverket. Du kan överväga att placera en stor vas i kombination med pärlstearinljus på vardera sidan av vasen.

Överväg att lägga till färska blommor i vasen för att lysa upp ditt sovrum. Du kan välja mellan bordslampor, målningar, lådor, dekorativa hattar, smyckestativ och mer. Om du vill anta en minimalistisk inställning kan du välja valfritt objekt och placera det i mitten. Du kan lämna resten av den övre delen av sovrummet.