onsdag , november 20 2019
Home / Okategoriserade / Sisal mattor
Sisal mattor

Sisal mattor

vardagsrum – två sittplatser – sisal mattor interiörarkitekt – hemmagård – Lotte Meister – Rye, NY

Naturliga växtfibrer används för att göra Sisal mattor. Sisal användes tidigare för att göra rep och garn och det är definitivt ett starkare och hållbart material än andra naturliga fibrer som jute eller coir. Du kan skydda dina trägolv med sisal-mattor som kan lägga till charm och stil i ditt hem. Det är ett miljövänligt material och mattor tillverkade av det kan förbättra din entré eller hall på grund av deras starka och mångsidiga natur.

Faktum är att sisal-mattor ser bra ut i någon del av huset utom badrummet och köket eftersom de inte är designade för våta områden eller platser med hög luftfuktighet. Sisal-mattor och mattor passar inte bäst för barnkammaren eller barnrummet eftersom de kan vara lite grova och lätt bli smutsiga.

Ibland blandas sisal med andra fibrer som ull eller sjögräs för att ge den en mjukare och förfinad känsla. Ullblandade sisal-mattor och golv ger ditt rum en imponerande och bekväm look. Formen på en matta kan belysa rum på olika sätt.

En liten rund sisalmatta om den placeras på ett större cirkulärt tyg ger en exotisk look till vardagsrummet. Rektangulära mattor ser bäst ut om de placeras under ett matbord och slutbord kan placeras över ovala mattor. Kanten på en sisal-mattan kan klippas med vilket tjockt tyg som helst för att ge en kant med en grundfärg för att ge ett distinkt utseende. Dessa anpassade sisal-mattor kommer att vara ganska tilltalande för alla.