fredag , november 15 2019
Home / Mode / Elfenben bröllopsklänningar
Elfenben bröllopsklänningar

Elfenben bröllopsklänningar

Eleganta elfenben bröllopsklänningar 2019 A-linje / Prinsesse V-ringning genomgående 3/4 ärm Applikationer Spets Pärlbrodering Kapell Tåg Ruffle

LÅTER GÅ VIT! Bröllopet är den mest speciella dagen i kvinnors liv, det är en dröm som går i uppfyllelse för dig. Då varför inte göra din dag till och med för speciell, så när du blir gammal och skryta med den klänning du bar och vacker kände du på den speciella dagen i ditt liv. Elfenbensfärgen får elegansen i varje klänning och särskilt bröllopsklänningar. Här är några sätt att rocka Ivory Wedding Dresses.

1) Baskisk midja

Känn dig som en prinsessa på din speciella dag med de baskiska bröllopsklänningarna i elfenben. Den baskiska midjan går ner i V-form och stannar över buken. Elfenbensfärgen är verkligen vacker och med den medeltida looken ser den ut som en stilfull bröllopsklänning ihopkopplad med vita klackar och liten tiara över huvudet för att fullborda prinsessan.

2) Empire

Empire-klänningen är enkel och elegant med spetsar över hela klänningen. Elfenbensfärgen kommer definitivt att se den vackraste ut och få fram ljusstyrkan i en enkel klänning. Klänningen går rakt ner till din fot och har en överlappning av spets som dras genom golvet. Bär en Swarovski i örat och halsen för att se enkel ut och den vackraste bruden genom tiderna.

3) sjöjungfru

Namnet i sig beskriver klänningen perfekt. Det kramar kroppen uppifrån tills kalven och flairarna nedanför. Strasset kontrasterar färgen och gör att klänningen ser ännu mer attraktiv ut.