fredag , november 15 2019
Home / Mode / Kostym
Kostym

Kostym

Den bästa guiden för Spooky Halloween Party Ideas 2019

Vad är det första som kommer upp när du tänker på kostym? Professionell, eller hur? Fel, det betyder inte alltid professionell, affärsdräkten kan också bäras för ett bröllop. Dräkter är ganska fashionabla att bära.

Det finns typer av kostymer som du säkert vill ha i din garderob. Kanske inte alla, men åtminstone en borde vara där i din garderob hängande. Från den eleganta professionella looken till den trendiga looken här är några typer av affärsdräkter som du definitivt skulle säga ja till.

1) Sommarvikt: Denna affärsdräkt gör att du kan hålla dig sval under somrarna. Dräkter kan vara lite varma på grund av lagren och duken som har använts för att göra den. Om du vill se stilig ut och känna dig cool på samma gång, försök sedan sommardagens viktdräkt. De finns endast i vitt. Sommarvikten håller dig fräsch och går hela dagen utan svett.

2) Trestycket: Trestycket består av byxor, blazer och en väst. De flesta av männa föredrar en tredelning framför en tvådelning på grund av den volym som västen tar fram i midjan, men de som letar efter en smalare och tunn passform passar de för tvådelar istället för en tredelad kostym . Västen ser riktigt fin och elegant ut.

3) Passande skräddarsydd passform: Dessa kostymer är kroppskramande och smala. Byxan har lite stigning underifrån och den är helt rynkefri, så det finns inte mycket arbete i den.