fredag , november 15 2019
Home / Mode / Kvinnors badbyxor
Kvinnors badbyxor

Kvinnors badbyxor

Jenny Strömstedt: De duktiga flickorna har tvingats bli ännu duktigare

Badshorts, även känd som brädeshorts, surfstammar samt sylt. Dessa shorts utvecklades ursprungligen för vattensporter, särskilt för surfing. När sådana badkläder, som bärs av kvinnorna, benämns kvinnor som badbyxor. Badbyxor är mest populära i områdena i Nordamerika och deras kvinnor bär den för surfing främst.

De bärs också i kvinnors beachvolleyboll. Dessa är jämförelsevis mindre populära i de andra delarna, där andra badstilar är mer populära och föredrar att vissa av kvinnorna har tunga lår och för sådana människor är kvinnor som simmar korta de bästa badkläderna eftersom de döljer all extra vikt med shortsen och därmed inte visar den skrymmande delen till skillnad från andra som är blygsamma för att visa sin för mycket hud.

Många kvinnor tycker att det är mycket pinsamt att visa mycket hud på stranden, en allmän plats och för sådana kvinnor är badbyxor en utmärkt bit för stränderna och poolerna. Även kvinnorna som spelar olympisk volleyboll ges möjlighet att bära badbyxor och ärmtoppar snarare än de små bikinierna. Även ibland känner de ultratunna kvinnorna sig generade med bikinier eller trikini. Eftersom de inte har mycket över kroppen och dessa badkläder ser ut som att hänga på dem. Badshorts döljer kroppen och täcker de magra delarna och ger också en form på kroppen. Badshorts är också bäst för stränderna och poolerna bara för att de inte bara tjänar dess syfte utan också sparar från solens värme och UV-strålar.