tisdag , november 19 2019
Home / Mode / Yumi klänningar
Yumi klänningar

Yumi klänningar

Valentino Pre-Spring 2013, sådana vackra blommiga applikationer

Om du någonsin har varit i ett äktenskap, gifte dig i det förflutna, köpt ett äktenskap som förälder eller helt enkelt undersöka bröllop, kan du vara besvärlig att de kommer att bli. Det finns en lista så länge eftersom Kinesiska muren av saker som måste köpas eller hyras för den nödvändiga dagen. Om det inte var för fogeys och släktingar som splittrade i, kan ett äktenskap mycket väl vara oacceptabelt för det gifta parets fall. Det är därför yumi-klänningarna blir ganska kända vid bröllopet. Var det bruden eller gästerna som alla kan se bra ut i de olika stilarna som du skulle hitta.

Det mest kostsamma objektet på listan är vanligtvis en kasta upp mellan hyran för äktenskapsläget och även brudens klänning. Ja, bröllopskläder är oerhört kära, och designarna av dessa kläder erkänner att en dam betalar för något för rätt klänning. Vissa damer kan till och med betala extra för hans eller hennes klänning än en skräddare skulle få tag på deras hus.

Den mest kostsamma klänningen i världen är att diamantbröllopsdag klänning och den prisar bara tolv miljoner dollar. Men skapar man till och med en klänning som kan värderas så högt? Du placerar högar och massor av diamanter på det. Klänningen själv har hundra femtio karat diamanter, och eftersom en karat diamanter vanligtvis prissätter cirka 10.000-20.000 dollar, fanns det mycket pengar kvar för lyxiga material.

Hittills har manteln aldrig blivit sliten för att förena verkligt bröllop, det är en midja med tanke på problem där. Klänningen var verkligen ett främjande stunt som Martin Katz, en diamant juvelerare naturligtvis, och klänningsdesignern Renee Strauss gjorde under en satsning. Klänningen har bara visats överallt på planeten, med en väg av svartsjuka brud-till-vara som vill ha klänningen.

Listan över världens dyraste bröllopsklänningar blir inte mycket billigare med andra platsen på väg till ett mantel som skapats av Yumi Katsura. Vad är värdet för denna härliga klänning som innehåller över tusen pärlor och en diamant med fem karat? Det "bara" priser åtta,5 miljoner dollar. Dessa Yumi-klänningar är en i en miljon och är definitivt värda bruden som bär dem.

Varje kvinna har drömmen att få den perfekta klänningen. De flesta klänningar online ger dig många olika val. Du måste se till att du väljer det bästa för ett bröllop eller andra speciella tillfällen. Det finns Yumi-klänningarna som skulle fylla detta gap. Välj från utbudet av klänningar så ser du ut som en prinsessa varje dag.