onsdag , december 11 2019
Home / Dekor / Idéer för dekorationer av svart och silver
Idéer för dekorationer av svart och silver

Träbricka DAG Hem

När du köper eller förvärvar ett hem kan du märka att mycket omsorg, precision och uppmärksamhet ägnas åt sovrummen. Varför kan du fråga! Tja, sovrum är som din komfortzon där du kan arbeta, sova, studera och ansluta till din personliga mentala lugn. Så det är bara naturligt att du vill skapa den bästa miljön för dig där. Nu finns det många olika sätt för dig att stämma stämningen i ditt sovrum. Utifrån hur bekväm din madrass ska vara om du ska hålla 1 eller 2 stolar i närheten och mycket mer, gör dessa små faktorer den största skillnaden. Så om du har behov av några idéer för dekorer för sovrum här är det bästa färgschemat du bör välja för att göra ditt sovrum till det mest unika, kungliga och eleganta. Kolla in dessa svarta och silver sovrum dekor dekorationer:

Silverbädd, svart golv

Golvet och din säng är definitivt de mest framstående sakerna i ditt sovrum så håll dem i dessa nyanser. Nu, den mindre detalj som din sängbord och taklampa; bli nyskapande med färgerna. Ett metallskåp med en aluminiumpläterad spegel hängde över det samt en silverkronkrona förenar allt på bästa sätt.

Svart vägg, silvermöbler

Börja med att få en svart sängram och väggen bakom den, måla den också svart. Håll nästa tak, golv och andra väggar i vit färg medan alla möbler inklusive bordslampor och inramade bilder ... förvara dem i silverskugga.