måndag , december 16 2019
Home / Dekor / Vardagsrum Bar
Vardagsrum Bar

vad du behöver för en fullt lager barvagn | bar cart styling | bar cart idéer #homebardecorationideas

När du tänker på ett hus är det en sak som förblir vanligt i alla hem i vardagsrummet. Barer har bara kraften att lyfta hemmet och få det att se extra underbart ut. När det finns en vardagsrum bar på din plats, kommer människor att vara för fokuserade för att komma till din plats bara för en drink eller två. När du pratar om baren måste drinkarna vara dyra, eftersom det verkligen betyder mycket. Nu är vardagsrummet alla utrustade med möbler och andra förvaringsartiklar som du kanske inte får mycket utrymme i ditt vardagsrum för att organisera en bar. Baren måste organiseras i det lilla utrymmet som helst.

Det finns många olika kategorier av vardagsrumsbar. Den ena är den mini-bar där små rack är gjord för att lagra vinet och sedan hålls några stolar och pallar på den platsen så att vänner och familj kan sitta där och njuta av en drink eller två. Det kan finnas cirka 2-3 hyllor i minibaren så att den kan hålla många flaskor i den. Vissa ledljus bör vara i närheten för att ge den exakta festkänslan till hemmet.

En annan typ är skåpet ett där ett skåp är tillverkat med massor av lådor där vinet och andra drycker kan förvaras. Skåpen kan vara de öppnade som kan hålla drinkarna på ett horisontellt sätt. Du måste välja rätt typ av färg som hjälper till att matcha med dekorens rum. Och du kan låta dina experter passa in i bitarna. På detta sätt kommer du att vara säker på hållbarheten i vardagsrummet och du kan njuta där inne.