lördag , december 14 2019
Home / dekor / Fällbara sängar
Fällbara sängar

Bom. Ny betydelse för det fruktade kommandot "Gå lägg din säng."

De såg alltid opålitliga ut för mig. Hemma undvek jag att sova på en hopfällbar säng som barn av rädsla för att det föll på mig medan jag sov. Efter att ha tittat på den rosa pantertecknade filmen när han fängslade sin sjukvårdskamrats hopfällbara säng över honom kom jag aldrig nära dem. Men min uppfattning om saken förändrades och mitt växande sinne lärde mig många fakta som eliminerade min rädsla när jag växte upp. Nu säger jag er att hopfällbara sängar är användbara för hushållsresenärer och markerar mina ord att de är praktiska flera gånger.

De är praktiska: På sommarkvällar när den klara himlen är inbäddad med miljoner stjärnor och du vill ligga utanför och stirra på himlen medan du pratar ditt hjärta med någon speciell för dig, kommer en hopfällbar säng till hands. Andra gånger när din barndomsvän kommer att tillbringa några semestrar med dig, finns det en bekväm säng hemma för honom. Kan vara en dag du vill ha någon förändring i din sovstil och nattliga aktiviteter och gillar att sova en natt i vardagsrummet eller någon annanstans istället för ditt sovrum. Ta ut din hopfällbara säng och njut av en fantastisk förändring.

Behov inträffar från ingenstans att förvänta sig och att ha ett par hopfällbara sängar hemma upptar inte mycket utrymme men håller dig bekväm vid behov. För camping och vandring är detta de bästa alternativen efter en hängmatta. Om du inte hittar två starka stolpar för att hänga din hängmatta däremellan, gå till dina hopfällbara sängar och njut av en fantastisk nattkassaskåp från markinsektet.

De är mångsidiga: Smidesjärn fällbara sängar med en fyrtums skummaterial är oslagbara i sin komfort och mysighet. Det finns enkelsängar och dubbelsängar. Vattentäta fällbara sängar är också mycket populära eftersom du kan använda dem när det tappar utanför och sakerna förblir säkra från regnet. Platser där sommaren är romantisk med ofta drizzling och duschar, dessa vattentäta hopfällbara sängar gör ett utmärkt val att njuta av din tid ute på natten.

De sparar utrymme: Trots att det här är ett extra möbel hemma men de tränar inte in ditt hem. Vik bara dem när de inte är i nöd och placera dem på vinden, förråd, garage, under din säng, i skåpet eller källaren. Håll dem täckta med ett ark och du kommer alltid att hitta dem utan repor och rena.

De är billiga: De bekväma trenderna i fällbara sängar kostar inte dig en förmögenhet när du gillar att äga en. Även om du väljer att köpa en bra robust hopfällbar säng kan du hitta den till ett överkomligt pris. De är nu behovet av varje modernt hem. Håll en enkel eller dubbel hopfällbar säng hemma för att njuta av dess många bekväma funktioner i ditt liv.