onsdag , december 11 2019
Home / dekor / Hem Bar Möbler
Hem Bar Möbler

Kitchen cabinets are new and have old windows and doors. Peter. the owner, has also stacked three Swedish spice cabinet modules on each other – Sköna Hem, Sweden

Att planera för en hemmabar är inte något som är litet eller billigt. Det är en bra idé för ditt hem som aldrig bör tas lätt. En bar är inställd för kommande år och decennier; du måste göra det till att börja med eleganta möbler och fantastisk samling av finaste viner och öl utan att glömma många olika ingredienser i cocktails och andra standarddrycker som sticker ut bland de vanliga.

För att starta planen för din hemmabar behöver du först välja platsen i ditt hem som ska ställas in som bar och sedan beroende på storlek och fönster väljer du hemmabar. Det kan ta flera månader innan du är klar med en fullt möblerad bar, men det är bra eftersom du inte behöver spränga din budget på en gång och varken behöver vara för snabb med att välja möblerna så att du saknar några mycket eleganta bitar i marknaden som kan göra din hemmabar exceptionell.

Lagring: För vinglas och flaskor måste du välja ett skåp eller hyllor som gör att du kan ordna alla samlingar på ett tilltalande sätt. Ju mer elegant din skärm, desto bättre ser din bar ut. Ofta väljs möbler i mörk färg för hemmabar eftersom det har en vintage reflektion över miljön och dina medvänner och bekanta känner sig bra när de är i en vintage miljö.

Från svart till ljusbrunt, inklusive choklad- och kaffefärger, finns möbler för hemmabar i många olika brunt nyanser. Om du ser fram emot en klassisk bar hemma, leta efter de möbler som passar ditt tema i de flesta möbelförråd i din stad och om möjligt onlinebutiker också tills du hittar den bit du väljer i pris och design .

Disken: Din bardisk måste också vara lika klassisk och väl målad med färger som matchar med andra möbler. För sittande får du barstolar med ryggen eftersom de är bekvämare och de flesta vanliga barbesökare föredrar dem. Få lite förändring i miljön med två eller tre färger barstolar.

Räknaren eller bordet i din bar måste ha en plats där du kan hålla några populära brädspel. För att bli av med tristess och spänningar i en lång dags arbete, är dessa spel praktiska på natten.

Skötsel av möbler: Dina hembarmöbler behöver din regelbundna vård för att bibehålla det bästa utseendet. I grund och botten betyder en hemmabar att vara en plats där du tappar bort alla dåliga känslor från arbete, samhälle, relationer osv. När det är snyggt med glänsande felfria möbler, känner du dig lycklig, lugn och avslappnad. Dammtäckt tråkig yta och ser slitna möbler är ingen hjälp.