fredag , december 13 2019
Home / hem / Himmelssäng
Himmelssäng

Modern Four Poster Bed – Google Sök

En himmelssäng är en säng med en stolpe (en stolpe placerad vertikalt) i varje hörn, och dessa stolpar / stolpar är utformade för att stödja sängtillbehör som draperier (tunga gardiner som kan dras på varje sida av sängen) eller en slöja (tunn sladder som faller till golvet runt sängen).

Hur kan det förbättra ditt rum?

En himmelssäng är utformad för att absolut dominera sovrummet och ta all uppmärksamhet bort från de andra möblerna, vilket gör det till en idé om du vill skjuta en gammal byrå i ett hörn eller är bekymrad över några fläckar eller missfärgningar på mattan.

En himmelssäng är inte bara ett uttalande, det är också en av de starkaste och eleganta designen som finns, vilket vanligtvis inte är fallet. Stolparna kan snidas på vilket sätt du vill, och i kombination med designen av själva sängen, vilken typ av trä eller metall du vill att ramen ska vara gjord av, och omslagen du använder kan du anpassa din himmelssäng för att komplettera alla tema eller stil som återkommer i ditt rum.

Vad ska du leta efter?

Det är några saker du måste vara försiktig med när du vill köpa en himmelssäng. Till exempel kanske du inte har utrymme i ditt rum för sängen som du har satt upp dina synpunkter, och till skillnad från andra mönster behöver du redovisa rumets höjd.