lördag , december 14 2019
Home / hem / Justerbart skrivbord
Justerbart skrivbord

BL2 bordslampa, svart i gruppen Belysning / Lampor / Bordslampor hos RUM21.se (100081)

Koncentrationen om har visat att individer som tillbringar mer än hälften av sin dag sitter, har ett mycket mer framträdande skott av plåga ett hjärtavfall eller en stroke. Så på vilket sätt skulle vi kunna behålla detta samtidigt som vi passar in i våra ockuperade arbetsplaner? Här är några motiv för att byta till ett flexibelt skrivbord med statur.

Hälsa

Detta är det främsta skälet till att du bör överväga en övergång till ett skrivbord som kan ställas in i statur. Utöver det faktum att du antagligen kommer att uppleva de sjuka effekterna av de ovannämnda förhållandena genom att sitta hela dagen, smälter du också färre kalorier, och du kommer antagligen att stöta på rygg eller led plåga och fasthet. Så varför inte stå medan du arbetar och slå dessa tester och funderar! Det storslagna med ett skrivbord som detta är att du kan sitta när du är tömd och stå när du måste.

Feng - Shui

Inte bara tar du upp betydligt mindre utrymme medan du är kvar, istället för att sitta, kan du skona utrymme i ditt hem eller på kontoret medan du är kvar vid ditt skrivbord. De flesta skrivbordsinställbara skrivbord är mindre än de expansiva och besvärliga kontorsbänkarna och kan flyttas omedelbart. De ser likaså släta och roliga ut!

överkomliga

Hoppas på att köpa ett standardskrivbord kan vara ett starkt vakande med vissa som kostar mer än tusen dollar för dem med skrivare och skärmställ. Det här är inte situationen med de flesta flexibla skrivbord, och du kan upptäcka rimliga modeller för så magra som ett par hundra dollar. Skydda alla musklerna i din bakre del och integrera din plånbok med en av dessa.