Home / Okategoriserade / Fackbord
Fackbord

Dart Board Surround. DIY-projekt av korktavla & 2 "styv skumskiva i en träram. Hängd med en fransk klampa för stabilitet. Cool!

Vad är ett fackbord? Ett fackbord är ett litet hopfällbart bord som är utformat för att du ska vila ett fack ovanpå det och kan läggas bort när du inte vill ha det. Den är vanligtvis extremt liten, men tillräckligt hög för att vara ungefär midjehöjd. Ovanpå brickorna kan du också äta en individuell middag från det här bordet.

Hur kan ett fackbord hjälpa dig? Ett bricka är perfekt för en TV-middag. Med den kan du sitta vid soffan för att titta på fotboll, vila din mat på brädans bord och inte behöva oroa dig för att röra. Det kan också vara användbart under sommarmånaderna om du vill sätta på en grill, eftersom det är ett bekvämt bord att gå vid sidan.

Ett fackbord är också väl utformat på så sätt att det kan komplettera teman som återkommer i ditt hem. Om du är orolig för att något fult och plast kan ta bort från ditt vardagsrum kan du välja en trämodell i sin naturliga färg, eller så kan du bestämma dig för en elegant, modern svart design.

Ett fackbord är användbart för TV-middagar och liknande tillfällen som grillar eller utomhusfunktioner, och är det fällbart bort tar det inte mycket utrymme alls. Det finns många stilar och mönster att välja mellan, beroende på om du vill ha något som tål en hundkäke, eller om du vill ha ett klassiskt utseende.