Home / Okategoriserade / Liten badrum fåfänga
Liten badrum fåfänga

Ticking and Toile: ~ söta yummies för dina ögon ~

Badrum och fåfänga är inbördes relaterade. Och ju mindre storleken på ditt badrum, kommer du definitivt leta efter små badrum fåfänga. Vad sägs om att du skapar skåp. Du kan förvandla den nedre delen av topptornet till rörigt förvaring för tillbehör för hårstyling och andra toalettartiklar och komplett med en fällbar dörr.

Den övre delen av tornet kan arrangeras på det sättet så att du kan hålla mobiler och elektroniska prylar. Medan botten kan vara breda, lådor med full förlängning som håller borstar, curling-strykjärn och andra badrumsnödvändigheter. Om du kan skåp, kommer du att leva ett problemfritt liv så att alla kommer att vara på rätt plats och det blir mycket lättare att hitta. Och anta att du behöver mer utrymme så kan du välja torn. Du kan hålla saker både på topp och botten. Om man vill få en tydlig känsla av sitt badrum, kan man också välja flytande skåp.

Anta att du är en konstnärlig person, du kan varje gång experimentera med ditt hem. Några unika små badrum fåfänga idéer finns tillgängliga som vad om att använda ett buffébord som ditt badrum fåfänga, du kan förbättra området med ljusa färger och ett litet sittarrangemang.

En mycket intressant idé är dold lagring, där du kan få mer utrymme för att organisera dina skönhetsprodukter, rengöringsprodukter och andra nödvändigheter. Så trots allt är ditt fåfänga så att du kan anpassa det efter ditt behov och få enkel åtkomst till dina favoritlotioner.