Home / Okategoriserade / Nursery gungstol
Nursery gungstol

Gungstolsmatchning – röd kudde, gul mocka kudde, Pendleton randig kast och Superman accentkudde.

Barnstolens gungstol är i grunden en gungstol placerad i förskolan som skapar en bekväm plats att binda med ditt barn. Det blir en idealisk plats att mata, bråka och lugna ditt barn eller till och med lägga dem i vila. De bekväma gungstolarna med den lugnande klädseln kan också vara en fristad för mödrarna, som efter den långa rastlösa dagshvällen där medan de trasiga bebisarna går i vila.

Enkla neutrala rockare samarbetade med ljusa nyanser eller blommiga kuddar kan ge miljön mycket värme. Barnstolens gungstolar är både funktionella och eleganta eftersom de är designade för både komfort och hållbarhet. Det finns alternativ för att till och med anpassa rockarna i din egen smak. Mer än en lyx har det blivit en nödvändighet nuförtiden.

Eftersom du kommer att spendera en stor bit tid på barnkammaren gungstol, gungar bort till ära, därför är det mycket viktigt att få den anpassad efter dina egna krav. Ge företaget minst 8-10 veckor för leverans. Enligt din budget kan du bestämma vilka funktioner du vill ha, som om du vill att det ska vara i trä, då träets typ och färg, kvaliteten på kuddar och tyger som används som inte försvinner med tiden, du kan också ha vadderade armar och fotstöd. Tillsammans med allt detta kan du också få fickor på sidan för att hålla fast de väsentliga artiklar eller tidskrifter etc.