Home / Okategoriserade / Takträdgård
Takträdgård

En av Paris & # 39; bäst hållna hemligheter. Den lyxiga Hermes Roof Garden, högt över 24 Faubourg Saint-Honore

Individer har utvecklat växter ovanpå strukturer efter de föråldrade tiderna, till exempel Babylonian dagar. Förutom att vara en hemanrikning, kan takträdgårdar ge temperaturkontroller, näring, byggnadsutveckling och dessutom fritidsmöjligheter och otämda livsmöjligheter.

Platser att ha takträdgård

Städerna är normalt otillräckliga i utrymme för trädgårdsskötsel. Takträdgårdsskötsel hanterar denna fråga. Den hänför sig till trädgårdar gjorda på ett tak i en byggnad som handlar om sitt eget speciella avfall och vatten. Strategier, till exempel, hydroponics utvidgar möjligheterna till att reducera taket för att trädgården mäter marken eller dess vikt.

Oavsett om det var, började trädgårdsarbete i världen och kan följas i gamla dagar. Sedan den första metoden i världen hade takträdgårdsskötsel varit mönstret i de minst spridda bostäderna. Andra än det sätt som de är nya och vackra, är takträdgårdar dessutom kreativa ur många synvinklar.

fördelar

Takträdgård har olika fördelar eller kontaktpunkter. En av dem är dess mysterium. Eftersom takträdgårdar är långt ifrån olika barn och dessutom andra individer kommer det att bli mindre skada på dina blommor. Mystiska området i din takträdgård gör det inte bara säkert; det kommer också att inkludera säkerhet mellan andra individer och din naturliga omgivning.

Den främsta fördelen med att ha en takträdgård är att ha kapacitet att skapa gröna öppna utrymmen. Den växande tjockleken i stadsområden minskar trädgårdsutrymmena på marknivån. Takterrädgårdar ogiltiga till hög tjocklek.

Den andra fördelen är att; förändra städernas småskaliga atmosfärer. Stadsområden är, som vi alla vet, säkrade i cement. Betong håller värme.