onsdag , december 11 2019
Home / Mode / Bohemsk kläder
Bohemsk kläder

Bildresultat för Boho Upcycled Clothing Projects

Begreppet bohem betyder helt enkelt att leva ett okonventionellt plus konstnärligt liv med en hippie-livsstil. Här betyder bohemsk kläder att du visar ditt riktiga jag med det du bär på som är konstnären i dig. Det är i princip bara en annan kategori inom mode för en helt ny uppsättning kläder, en annan genre i enklare termer. I generiska termer handlar det om fluffiga blomdesignade kjolar eller fullkläder med försöket att se nomadiska och andliga. Dessa damer som klä sig i den här stilen ger normalt inte två hoots till mode och det är en av anledningarna till att de automatiskt ser tilltalande ut.

Definiera genren

Denna genre släpper i grunden friheten från en persons rörelse och de skiljer sig automatiskt ut från mainstream-publiken. Kläder som är mer bekväma och tillverkade med mjuka naturfibrer är mycket bättre än smala toppar och smala jeans som får dig att röra dig bara på ett visst sätt i rädsla för att skada dina dyra kläder. Detta bekväma och ett mer gratis sätt att klä upp kroppen innebär blusar som är lösa, maxi-klänningar, vågiga eller flytande kjolar, tröjor med bred hals och till och med kaftaner. Mönster som oftast används är etniska mönster på dessa mjuka fibrer men finns också i en otaliga mängder av andra mönster och färger som är blossade. Med alla mönster, mönster och färger involverar dessa också snöror som är precis som en finpuss på stycket och finpussar är det viktigaste eftersom de kompletterar stycket med desto vackrare att titta på. Byxor som Harem-byxor är en av de mest populära byxorna i denna modegenre åtföljd av Gaucho-byxor för deras utblåsta klädstil. En av de goda sakerna med den här stilen är att den låter personen hålla fast vid eller följa denna stil är att den ger dig mycket utrymme för rörelse och det låter dina rörelser vara fria och felfria. I modern tid har stilen improviserat till att para ihop jaggings med en lös bredhalsad bondeblus som är ännu trevligare att titta på.

Lägg till ons

Denna uppsättning av mode har en av de mest kreativa elementen i den. Du kan enkelt manipulera ditt utseende efter ditt humör eller efterfrågan på ditt tillfälle. Den här stilen har hattar, håret gör, skor, handväskor och många fler föremål att tillbehör dig själv med. Hair do hålls mestadels på ett löst och långt sätt med en fläta som är tänkt att vara rörigt och ibland läggs till med en snäv liten fläta precis mot din hårfäste som mestadels ska lyfta fram ansiktsstrukturen.

Annat än att klä sig, involverar det ditt individuella tänkande och sticker ut med ditt intresse för att vara konstnärlig inom alla konstfält.