tisdag , december 10 2019
Home / Mode / Virkad hatt
Virkad hatt

Gratis mönster deutsch

På en kall vinterdag hjälper hattar att hålla öronen och huvudet varmt, eller till och med täcka håret på en av dina dåliga hårdagar. Virka hattar är tillbehör som kan komplettera alla kläder och samtidigt skydda ditt hår från de skadliga UV-strålarna från solen och hålla solljuset ur ögonen.

Virka hattar finns i olika stilar, mönster och färger. Garnet som används för att virka dessa mössor kan vara bomullsull eller fårull eller för det ämnet något garn skulle göra. De kan antingen vara i en enda färg eller i en kombination av två eller flera kontrasterande färger, och de virkade designen är olika. Ibland finns det virkade blommor eller en trimning av en kontrastfärg som gör att hatten ser ganska snygg ut. Dessa hattar kan göras som en basker, en hatt eller helt enkelt som en mössa med en pompom. Granny kvadratlapphatt ser riktigt cool ut. Slouchy virkade hattar ser bra ut om det finns en matchande halsduk eller ljuddämpare längs med. En virkad uggelhatt eller en apahatt ser riktigt söt ut för barn med ögon, mun, näsa och tofsar sydd på hatten.

Virkning är en mycket enkel teknik och jättekul också. Baby virkade hattar är riktigt roliga att virka. Virkade hattar kan också vara fantastiska gåvor om de ges till vänner eller familj. När de virkar en hatt är de tillverkade ungefär en tum mindre än huvudets omkrets, eftersom det hjälper locket att passa fint på huvudet utan att det faller av.